Registreer nu en reageer direct op vacatures
Cloud9 Staffing heeft een grote hoeveelheid freelance en permanente vacatures in de Europese Enterprise Application-markt.

Cloud9 Staffing vindt de passende vacatures voor Enterprise Application-specialisten

De recruitmentpartner die een stapje extra zet voor kandidaten

 

Als Enterprise Application-specialist zoekt u een recruitmentpartner die uw expertise begrijpt en de markt als geen ander kent. Doordat Cloud9 Staffing zich heeft gespecialiseerd in een nichemarkt, kunnen wij inschatten welke actuele vacatures en opdrachtgevers het beste bij u passen.


Onze focusgebieden binnen de Enterprise Application-markt zijn:

• Business Intelligence

• Enterprise Resource Planning

• Customer Relationship Management

• Content Management Systems

• Supply Chain Management

• Human Capital Management

 

In de snel veranderende markt waarin wij actief zijn, zorgen onze consultants dat hun kennis altijd up-to-date is. Daarom bezoeken zij vakbeurzen en investeert Cloud9 continue in cursussen en trainingen. Cloud9 Staffing heeft bovendien een breed netwerk aan opdrachtgevers.Doordat onze consultants de Enterprise Application-markt uitstekend kennen, beschikken zij over de juiste contacten binnen bedrijven. Door deze korten lijnen met degenen die Enterprise Application-specialisten aannemen, zijn onze consultants altijd als eerste op de hoogte van aanstaande vacatures. Zodoende kunnen wij u het snelst introduceren bij onze opdrachtgevers.Enterprise Application-specialist


Waarom Cloud9 Staffing?

Focus op een niche
De ICT-wereld is zo breed en complex dat het volgens ons onmogelijk is om overal een expert in te zijn. Daarom focussen wij ons op een duidelijke nichemarkt: Enterprise Applications. Daarbinnen zijn teams actief die gespecialiseerd zijn in de focusgebieden Business Intelligence, Customer Relationship Management, Enterprise Resource Planning en CMS/SCM/HCM. Een van onze consultantteams focust zich bovendien uitsluitend op Big Data & Analytics, Enterprise Cloud, ERP on Premise en Business Transformation. Hierdoor heeft u als kandidaat altijd te maken met een consultant die uw expertise door en door kent.

Grootste en meest actuele netwerk
Mede door onze nichefocus heeft Cloud9 het grootste netwerk aan opdrachtgevers binnen de wereld van Enterprise Applications. Met meer dan tien jaar ervaring in het bemiddelen tussen opdrachtgevers en kandidaten, hebben wij een uitgebreide database aan cliënten en goede contacten met de juiste mensen binnen deze bedrijven. Hierdoor zijn wij altijd op de hoogte van de laatste en aankomende vacatures, waardoor wij u als Enterprise Application-specialist soms zelfs al kunnen introduceren bij een opdrachtgever, voordat deze actief op zoek is.

Interim en vaste dienst
Cloud9 voorziet in recruitmentdiensten voor zowel interim-opdrachten als vaste dienstverbanden. Door deze totaaloplossing hebben wij het meest uitgebreide aanbod aan vacatures, die het beste aansluiten bij uw wensen.

Passie voor het vak
Passie is in onze optiek een van de belangrijkste voorwaarden voor succesvolle recruitmentservices. Doordat wij trots zijn op ons vak, zijn wij in staat om u als specialist op een creatieve en enthousiaste manier van dienst te zijn. Met veel doorzettings- en inlevingsvermogen gaan wij voor onze kandidaten altijd een stapje verder en blijven wij u graag verrassen met onze service.

Maatwerk
In de visie van Cloud9 Staffing is recruitment meer dan het vinden van een geschikte werk- of opdrachtgever. Iedere specialist verdient bij ons een op maat gemaakt traject en daarom hechten wij veel waarde aan intensief persoonlijk contact, ook na het vinden van een passende werkgever. Iedere kandidaat krijgt daarom een gespecialiseerde vaste contactpersoon.

Professionele after care
Door onze jarenlange ervaring weten wij bovendien precies hoe wij de contractuele en juridische zaken voor u kunnen afhandelen. Onze experts kunnen u bovendien advies geven over hoe u financiële en juridische risico’s zo goed mogelijk kunt afdekken. 

Registreren

Registreer u nu als kandidaat en blijf op de hoogte van de laatste vacatures.

 

  • Telefoon
  • Mobiel
  • E-mailadres
  • Upload je CV
  • Upload een bestand in word of pdf, en voeg geen afbeeldingen of foto's toe om er zeker van te zijn dat uw aanmelding succesvol bij onze recruiters terecht komt.

  • Bericht
  • Wilt u e-mails ontvangen van Cloud9 over carrière gerelateerde updates?
Back to Top