Vind de beste specialisten in Business Intelligence, Enterprise Recource Planning en Customer Relationship Management

Uitblinken in onze specialiteit

 

Cloud9 Staffing biedt de beste specialisten op het gebied van Business Intelligence, Enterprise Resource Planning en Customer Relationship Management

Bij Cloud9 Staffing hebben wij ons gespecialiseerd in waar wij goed in zijn: Enterprise Application Recruitment, een duidelijke focus binnen een heldere nichemarkt.

Wij geloven dat deze focus essentieel is om u als klant op maat te kunnen helpen. Wereldwijd beschikken wij over het meest uitgebreide en gespecialiseerde netwerk op het gebied van Enterprise Applications. Om de juiste specialist voor uw bedrijf te vinden, maken wij op vooruitstrevende wijze gebruik van de laatste technologische ontwikkelingen.Business Intelligence

Niche binnen de niche

Hoe specifieker het gebied waar onze consultants zich op focussen, hoe sneller en efficiënter zij de juiste specialist voor u als klant vinden. Omdat de wereld van Enterprise Applications breed en complex is en bovendien constant verandert, richt elk van onze consultants zich volledig op een duidelijk afgebakend geografische gebied en een van de onderstaande deelmarkten:

• Business Intelligence

• Enterprise Resource Planning

• Customer Relationship Management

• Content Management Systems

• Supply Chain Management

• Human Capital Management

 

Door deze werkwijze zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en weten wij wie de specialisten zijn met de meeste kennis van softwareleveranciers als Oracle, SAP, Salesforce en Microsoft. Cloud9 Staffing maakt gebruik van een breed, accuraat netwerk aan de juiste specialisten en begrijpt waar u als klant naar op zoek bent.

Expertise
Binnen deze vier deelgebieden zijn er een aantal onderdelen die zo belangrijk zijn dat zij speciale aandacht verdienen. Daarom beschikt Cloud9 over consultants die zich tevens speciaal op de volgende vakgebieden focussen:

• Enterprise Cloud

• Big Data & Analytics

• ERP on Premise

• Business Transformation

 

Werkwijze
Bij Cloud9 kiezen wij voor maatwerk. Iedere cliënt heeft een unieke vraag en daardoor behoefte aan een speciaal wervingstraject. Daarom hechten wij veel waarde aan persoonlijk contact. Elke klant krijgt bij ons een vaste contactpersoon, die verantwoordelijk is voor het gehele proces en altijd op de hoogte is van uw dossier. Uw consultant is een specialist binnen zijn of haar vakgebied, is makkelijk en snel 24/7 bereikbaar en denkt graag met u mee over specifieke wensen.

Totaaloplossing
Onze consultants weten voor iedere specifieke situatie wat de beste oplossing voor het bedrijf is. Soms is dat een specialist in vaste dienst, terwijl in sommige situaties een interim-specialist het meest geschikt is. Door de focus op een bepaald onderdeel binnen de markt beschikken de Cloud9-consultants over een database met de beste specialisten en kunnen zij zodoende de meeste adequate kandidaten aan u voorstellen, zowel voor in vaste dienst, als op interim-basis.

Duidelijke processen
Vooraf maken wij heldere afspraken met u als klant, waardoor u exact weet wat u van ons kunt verwachten. Door onze jarenlange ervaring zijn de processen zo gestructureerd dat de Cloud9-medewerkers weten, hoe zij zo snel mogelijk het beste resultaat voor u kunnen bereiken.

Waarom Cloud9 Staffing?

Nichefocus
Omdat de ICT-wereld erg breed en gevarieerd is, zijn wij van mening dat het onmogelijk is specialist te zijn in alle deelgebieden. Daarom focussen wij ons op een specifieke nichemarkt: Enterprise Application Recruitment. Hierbinnen zijn onze consultants gespecialiseerd in bepaalde focusgebieden: Business Intelligence, Enterprise Resource Planning, Customer Relationship Management en Content Management Systems / Supply Chain Management / Human Capital Management.

De grootste actuele database
Cloud9 Staffing heeft meer dan 20 jaar ervaring in het bemiddelen tussen werkgevers en specialisten op het gebied van Enterprise Applications. Hierdoor beschikken wij over de grootste en kwalitatief hoogwaardigste database aan Enterprise Application-specialisten.

Passie voor het vak
Passie is in onze optiek een van de belangrijkste voorwaarden voor succesvolle recruitmentservices en onontbeerlijk om uit te blinken in onze markt. Doordat wij houden van ons vak en trots zijn op ons bedrijf, zetten wij altijd een stapje extra voor onze klanten en kandidaten. Wij zijn u graag van dienst en werken met veel inlevingsvermogen, creativiteit, enthousiasme en doorzettingsvermogen om voor u het beste resultaat te behalen.

Vooruitstrevend
Zowel bij het samenstellen van onze database als bij selecteren van de geschikte kandidaten maken wij gebruik van de meest moderne technieken als Big Data en vooruitstrevende algoritmes. Voor het voorstellen van kandidaten gebruiken wij zoek- en matchingssoftware die speciaal is aangepast aan onze werkwijze. Deze manier van werken leidt tot bewezen succesvolle recruitment processen.

Snelheid en kwaliteit
Cloud9 Staffing heeft jarenlange, wereldwijde ervaring in Enterprise Application Recruitment. Door onze recruitmentkennis, opgedaan in landen als de Verenigde Staten, Canada, België, Groot-Brittannië en Nederland, weten wij exact wat de verschillen in mentaliteit en werkwijze in de verschillende werelddelen zijn. De positieve aspecten uit ieder land combineren wij in een unieke werkwijze die zich kenmerkt door een mix van service, kwaliteit en service.


Back to Top