Onze dienstenWerving & Selectie

Cloud9 Staffing helpt klanten bij het vinden de beste vaste medewerkers op het gebied van Enterprise Applications. Bij het werven en selecteren van de specialisten maken wij gebruik van innovatieve wervings- en matchingssoftware. Door middel van uitstekend getrainde consultants, onze nichefocus en het grootste netwerk aan Enterprise Application-specialisten zijn wij altijd in staat de beste specialisten zo snel mogelijk aan u voor te stellen. Iedere opdracht betekent voor ons maatwerk. Wij kijken naar de behoefte van de klant en weten welke specialist daar het meest geschikt voor is. Uw persoonlijke Cloud9 contactpersoon begeleidt u gedurende het hele proces. Door onze heldere en efficiënte werkwijze lopen zowel klanten als kandidaten gedurende het traject niet tegen verrassingen aan.


Interim Recruitment

Door de elkaar steeds sneller opvolgende marktveranderingen, is een interim kracht steeds vaker de beste oplossing voor specifieke opdrachten en vraagstukken. Cloud9 Staffing vindt de beste specialisten voor gespecialiseerde projecten en tijdelijke vacatures. Wij beschikken over een zeer ruime database aan freelance specialisten. Voordat wij een kandidaat introduceren bij onze klanten, screenen wij de specialisten grondig volgens een bewezen succesvol traject, waarbij kwaliteit, service en snelheid hand en hand gaan. Door onze nichefocus weten onze consultants alles van hun vakgebied en door deze kennis kunnen zij snel analyseren welke specialist het beste bij de opdracht past.

Advies

De consultants van Cloud9 zijn gespecialiseerd in de verschillende deelgebieden binnen de wereld van Enterprise Applications. De beschikbare kennis over de markt delen wij graag met onze klanten en kandidaten, zodat wij hen zo goed mogelijk kunnen helpen tijdens de recruitmentrajecten. Cloud9 Staffing biedt tevens additionele diensten als brokering & compliance-services en onboarding processen. Wij voeren eventuele assessments uit en . geven interne en externe coaching- en trainingssessies. Daarnaast verzorgt Cloud9 expat & payrolling-services.


Cloud9 Staffing in cijfers

Met meer dan 20 jaar ervaring in de wereld van Enterprise Application Recruitment kan Cloud9 Staffing zich beroemen op een indrukwekkend trackrecord.
Het aantal klanten dat wij naar tevredenheid hebben geholpen stijgt nog iedere dag, net als het aantal geplaatste vaste en tijdelijke specialisten.

 

 

 

 


1268
Klantbezoeken


327
Klanten waar we mee werken589
Interviews ingepland212
Succesvolle introducties

Back to Top