Over ons

Cloud9 Staffing is specialist in het werven en selecteren van professionals op het gebied van Enterprise Applications. Onze filosofie is gebaseerd op onze liefde voor het vak. Iedere dag doen wij er met veel plezier, alles aan om tegemoet te komen aan de wensen van onze klanten. Zowel klanten als kandidaten treffen een bureau dat zich oprecht en gepassioneerd inzet voor hun belangen. Niet voor niets is de naam Cloud9 afgeleid van de Amerikaanse uitdrukking ‘I’m on Cloud nine’, wat men in het Nederlands kan vertalen als: ‘Ik ben in de zevende hemel’.


In het voorjaar van 2016 begon Cloud9 Staffing vanuit een klein kantoor in Amsterdam met een ambitieuze missie: het vernieuwen van de recruitmentwereld.

Cloud9 oprichter Jeroen Goes heeft meer dan 20 jaar ervaring binnen de international recruitment industrie. Op basis van deze ervaringen besloot hij een recruitmentbureau op te richten met een vernieuwende filosofie, die zich kenmerkt door kwaliteit, service en passie voor het recruitment vak.

Cloud9 Staffing richt zich namelijk op het bouwen van succesvolle, langdurige relaties met klanten en kandidaten. Uitstekende service en kwaliteit worden gekoppeld aan snelheid, energie en doorzettingsvermogen – een unieke combinatie in de nieuwe recruitmentwereld.

Cloud9 Staffing wil een ander bedrijf zijn dan de vele traditionele recruiters; een bedrijf dat niet alleen draait om het plaatsen van kandidaten, maar met een service die veel verder gaat dan dat. Wij streven ernaar een gewaardeerde partner te worden in de Europese Enterprise Application-industrie. Dit doen wij door langdurige relaties op te bouwen met onze klanten, maatwerk te leveren en snelheid te koppelen aan kwaliteit en uitstekende service.


Onze kernwaarden

OPRECHTHEID is de belangrijkste waarde binnen Cloud9 Staffing. Wij helpen zowel onze klanten als onze kandidaten op een verantwoorde, eerlijke en betrouwbare manier.

Met onze specifieke nichefocus staan wij voor KWALITEIT. Onze uitstekend getrainde recruitmentconsultants en het gebruik van de laatste technologische ontwikkeling zijn daar voorbeelden van. Alles, van onze service tot ons kantoor, is van het hoogste niveau en ons doel is om in ieder facet van het recruitmentproces uit te blinken.

Om ons te kunnen onderscheiden maken wij gebruik van de meest up to date recruitment technologieën. INTELLIGENTIE is dan ook een belangrijke pijler binnen onze organisatie. Onze consultants zijn specialisten binnen hun vakgebied en Cloud9 investeert dan ook voortdurend in de training van de recruitmentconsultants. Door constant onderzoek te doen kunnen wij steeds nieuwe recruitmentmethoden ontwikkelen om onze klanten naar volle tevredenheid te assisteren.

Binnen Cloud9 hangt een competitieve atmosfeer. Hierdoor kunnen wij elkaar continue motiveren, verbeteren en stimuleren altijd de beste te willen zijn. Door deze AMBITIE en met ons doorzettingsvermogen gaan wij altijd een stapje verder voor onze klanten en zijn wij pas tevreden als onze klanten dat ook zijn.Back to Top